21 January 2010

Aslında...

Pet Society hastalığı bende de var, evet.
My Pet Society pet in real.


20 January 2010

"Seyhan alışverişte"


Geçen hafta sonu Beşiktaş'tan dönerken, dvd almak için Capitol'e girdim. Baktım heryer indirimde, dvd'ye sonra bakayım, önce mağazaları gezeyim dedim. Demez olaydım... Herşeyi aldım, ama herşeyi! Geriye birşey kalmadı yani, boşuna gitmeyin, ben hepsini aldım. Dvd felan da yalan oldu tabi. Bu arada hava yine çok soğuktu, burun donması geçirdim, o yüzden resimde öyle kırmızı. =P

08 January 2010

Ufak bir değişiklik


Bloga koyduğum "sevdim, sevmedim" kutucuklarını kaldırmaya karar verdim, çünkü bende sanki yolladığım yazı ve resimleri oylamaya açmışım gibi bir his uyandırmaya başladı (ki böyle birşey mümkün değil). İyi-kötü her türlü eleştirinizi "yorumlar" kısmından almayı tercih ederim =)

Not: Çizimin yazıyla pek alakası yok, resimsiz yazı yollamama prensibi dolayısıyla eklendi.

07 January 2010

Çizik 33


Çizim defterim geçen gün bir adet kitap ve Totoro DVD'si ile beraber cumburlop temizlik kovasına düştü. Can havliyle kovaya saldırıp anında çıkardım ancak sayfaların altları tabi ki ıslanmıştı ve biraz şişip buruştular; kağıdın garip gölgeleri de ondan.

Çizimi, sabahın 6'sında kalktığım bir gün, karanlıkta neredeyse görmeden yaptım. Kendimce toparladığım "science of pain" serisine eklendi.