31 January 2012

Ankara ziyareti

Dostlarla hasret gidermek için 2 günlüğüne Ankara'ya kaçtım. Kar çizimi ya da fotoğrafı yok çünkü biz oraya gidince kar kesildi. 

Ben ve Serenay.

Vagonun bir ucundan ötekine koşup duran ufak kız.

 
Hızlı trendeki, örgü ören agresif teyze. 

Sene 2004.

Yemekli vagondan birileri ve Sero.


19 January 2012

Hay aksi!


Bu (bir kısmını gördüğünüz) illüstrasyonun orijinalini, tüm layerları birleştirip üzerine kaydedip kapatmak suretiyle değiştirilemez hale getirdim. Yapacak tek bir şey kaldı...

16 January 2012

10 January 2012

"Savaşçı kadın çizmeliyim" dönemi

2002-2004 arasında "sürekli çıplak savaşçı kadın çizme hastalığı"na yakalanmıştım (o dönem okulda RPG oynamamızla da alakalı olabilir), bütün defterlerim Valkyrieler, elfler, yer yer half-elfler, zırhlar, silahlar vs ile doluydu. Sonra Diablo 2 oynamaya başladım (biraz gecikmeyle), bu sefer de assassin ve rogue, amazon çizme takıntısı baş gösterdi. O dönemden bulduğum bazı skeçler:




Bunlardan sonra gelen de bir "sürekli striptizci çizmeliyim dönemi" var ki onları paylaşıp bloga "içerik uyarısı" ekletmeye gerek yok. Şu an yaptığım işle arada ışık yılı mesafe var denebilir =)

05 January 2012

Kalp 2


Swf yüklenmiyorsa lütfen yorum bırakın. Bazı yerleri azıcık ucundan interaktif ^^ Bulutu vardığı noktada kendi çizgisel hareketini durdurmadan sabitlemeyi çözemedim, bir süre sonra tekrar geliyor. O da bir dahaki sefere ^^