25 May 2009

Morena 2

Morena 2
Referans/Reference
Yapmasam olmazdı..

6 comments:

  1. Tutkulu dans edenlerin yüzlerinde hep acıyla karışık zevk dolu bir ifade olur ya genelde.. Aslında bilerek de öyle çizmedim bilmiyorum, çizerken dinlediğim müzikle alakalı galiba =)

    ReplyDelete
  2. Hassssssss....
    Hocam,çok güzel la,çok güzel..

    Çöp adamı,insana benzetmeye çalışırken,insanlıktan çıkan ben,bu çalışmaları görünce,ancak "hasss" diyebiliyorum ve müsaadenizle,blogumda size bağlantı koyuyorm,tanısın millet sizi

    ReplyDelete
  3. Bloxoyu bazen kisiler yerden yere wuruor puan derdine dustuklerınde.. ama hala amacına hizmet ettiginin bi kanıtıda bu yorumum sanırım.. yazdıgın yorumlardan birini gordum we iste burdayım.. calısmalarının blogda yayınladıgın kısmını en azından gordum we gercekten yeteneklisin kalemine saglık.. ozellikle düs-mek isimli olan faworim calısmalarının dewamı olması dilegiyle..

    ReplyDelete
  4. @kalibre =)) Teşekkür ederim. Yorumların beni hep güldürüyor, ayrıca onun için de teşekkür ederim. =)

    @Fatih Altay; Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Bloxxo, forumlarındaki düzeysizlik haricinde gayet güzel bir sistem bence. Ben de hiç bilmediğim ve şimdi okuduğum bir çok blog ve blog yazarı tanıdım.

    Düş-mek benim kendim için favori bir iş değil aslında. Onu çizerkenki ruh halimin çok acıklıydı onu söyleyebilirim sadece=)

    ReplyDelete
  5. Kımı zaman düsmemek icin cırpındıgımız anları hepımız yaşıyoruz.. Ama amac hayatta kalmak deilmi :)

    ReplyDelete